Miljø, vårt lille bidrag

sommer
Se etter detaljene i dine omgivelser
24. mai 2015
annikenjostein
Halvdagsbryllup med Anniken og Jostein
6. juni 2015
Show all

Miljø, vårt lille bidrag

green

Vi skal ikke skryte på oss å være verdensmestere i miljø, men vi forsøker allikevel å gjøre vårt lille bidrag i en verden med stadig flere utfordringer.

Selvom EvigeMinner fortsatt bare er i startfasen er det viktig å legge grunntankene nå for hvordan vi ønsker å tenke på miljø i tiden fremover. Vi tror også at kundene våre setter pris på at en tjenestetilbyder har miljø på agendaen når vi nå skriver  2015.

Levere bilder digitalt

Vi har vanligvis levert våre bilder til kunder i en eske med tilhørende minnepenn og rabattkuponger. Fra nå av vil vi (når det er mulig for kunden) kun levere digital nedlasting.
Rabattkuponger vil fortsatt bli tilgjengelig, men nå kun i digitalt format som fungerer på samme måte.

 

Markedsmateriell

Selvom vi er nødt til å ha noe markedsmateriell forsøker vi nå å redusere mengden der det er mulig.
Det blir derfor ikke produsert ting som visittkort. I tillegg ønsker vi å undersøke våre underleverandører slik at vi bestiller våre varer og forbruksmateriell fra andre bedrifter som også ønsker å tenke på miljøet.

 

Kundemøter

Vi er selvfølgelig nødt til å reise når vi jobber som bryllupsfotografer, men kundemøtene vi har på forhånd under planleggingen forsøker vi nå å få til over video for å minimere reising. Der det er mulig tilstrebes det å bruke kollektivt som buss og tog.

 

Andre miljø-forslag?

Har du noen ideer for hvordan vi som fotografer kan gjøre smarte grep for å kombinere super service til kunder samtidig som vi slår et slag for miljøet? Ikke nøl med å ta kontakt.

 

 

Legg inn en kommentar