EvigeMinner.no er lansert!

Content builder for posts
13. mai 2014
flash
Hvorfor bruke blits ute?
20. april 2015
Show all

EvigeMinner.no er lansert!

Evige Minner er åpnet!

Jeg har lenge drevet Solum Media og kost meg med oppdrag innen film, foto og web.
Sakte, men sikkert gikk det opp for meg at det jeg virkelig brenner for er fotodelen.

Jeg har lenge gått og tenkt på at jeg ville fokusere mine tjenester på et mindre felt enn jeg gjorde med Solum Media samtidig som jeg har opparbeidet meg mye erfaring i fotofaget som jeg ønsker å dele med andre.
Min erfaring fra kundeservice og ledelse samt digital markedsføring er noe vi virkelig skal få bruk for i Evige Minner.

I tillegg til å tilby eksepsjonelle fototjenester med super service vil vi også dele erfaringer og tips på bloggen.

Fotograf på østlandet

Vi er pr. i dag to personer som er stasjonert i Drammen og som gjør denne jobben på deltid. På sikt ønsker jeg å tilknytte meg mange dyktige fotografer som når godkjent vil kunne tilby tjenester på vegne av Evige Minner flere steder i landet.
I tillegg trenger vi flere kloke hoder som kan bidra til engasjement ved å skrive gode artikler på bloggen og være aktive i sosiale medier.

Samarbeid med flere aktører

Vår hovedfokus vil rette seg mot bryllup og her er det mange aktører. Vi mener at konkurranse er bra, og ønsker også en god dialog med andre i bransjen.  Tanken er å bygge et nettverk av forskjellige tilbydere som kan hjelpe hverandre og bygge en tjeneste sammen slik at brudepar skal være sikre på at deres viktigste dag i livet er i gode hender.

Følg oss på sosiale medier

Vi er selvsagt på de sosiale mediene som du kan forvente, de største er naturligvis.

Følg oss på Facebook!

Følg oss på Facebook!

Følg oss på instagram!

Følg oss på instagram!

Følg oss på Twitter!

Følg oss på Twitter!

 

 

 

 

 

Legg inn en kommentar