Anmeldelser

God service gir fornøyde kunder

Kundetilfredshet Vi har et snitt på 4.91 av 5 stjerner etter 11 anmeldelser

5/5
5/5
Anniken og Jostein

Veldig fornøyd! Kristoffer gjorde en utmerket jobb med å fotografere i vårt bryllup. Han tok seg god tid til å ta mange forskjellige type bilder, foreslo motiver, og vi er veldig fornøyd med resultatene! Vi fikk flere bilder enn avtalt, og det var superrask levering av ferdige bilder :) Veldig hyggelig, og var enkel å få kontakt med i forkant av bryllupet.

5/5
5/5
Ann Helen og Trond

Tatt noen fantastiske bilder av bryllupet vårt :) og veldig profesjonell, kona og jeg er kjempefornøyd;)

5/5
5/5
Claudia og Thomas

Helt utrolig hvordan Kristoffer har klart å fange alle store øyeblikk den dagen vi giftet oss!
Han var 100% tilstede og samtidig usynlig - dette har gitt oss bilder som formidler ekte emosjoner uten at man tenker over om man kanskje smiler for bredt eller om kjolen sitter riktig. Han vet å trykke på utløseren når ting ser bra ut.
Denne fotografen er blid og kreativ - et funn for alle som liker bilder med sjel!
Han leverte mange flere bilder enn avtalt i pakken - og det superraskt og som lovet uten skjulte kostnader.

5/5
5/5
Linn og Øyvind

For en fantastisk dyktig fotograf du er, Simen Næss Hagen ! Bildene vi fikk fra bryllupet er helt rå. Tusen hjertelig takk!

5/5
5/5
Isabelle og Marc

Super fornøyd med Evige Minner! Simen, som var vår fotograf for dagen møtte oss dagen før for en gjennomgang av hva vi ville ha, og det fikset han perfekt! Han tok kjempefine bilder, og hadde mange gode ideer. Og selve bildene fikk vi levert på døra dagen etter ferdig redigert. Evige minner anbefales virkelig!!! :D

4/5
4/5
Laila og Børge

Hei!Vi anbefaler på det sterkeste at dere bruker Kristoffer hvis dere trenger fotograf Han er hyggelig,dyktig,kreativ,effektiv og rask til å levere Vi brukte han som fotograf da vi giftet oss i Holmenkoll kapell og ble VELDIG fornøyde. Laila og Børge

5/5
5/5
Hilde og Kristoffer

Fotografen Simen gjorde en helt fantastisk jobb i anledning vårt bryllup. Tusen takk!

5/5
5/5
Line og Kim

Tusen takk for flotte bilder fra vårt bryllup! Dere klarte å fange så mange herlige øyeblikk, og har gjort en helt fantastisk jobb!

5/5
5/5
Marianne og Houssaine

Vi er veldig fornøyde med bryllupsbildene fra Kristoffer!

Han fikk mange blinkskudd av oss, samt at han var fleksibel på antall bilder, motiver og hvem vi fikk ta med oss på bildene.
I tillegg fikk vi bildene raskt og alt inkludert i prisen.

Anbefales!

5/5
5/5
Nina og Asbjørn

Morsomt under fotoseansen og veldig morsomt å se resultatet. Kristoffer var helt herlig. Vi koste oss hele tiden og fikk mange festlige bilder. Og selvfølgelig fanget han den store kjærligheten. Anbefales på det sterkeste.

5/5
5/5
Heidi og Aleksander

Profesjonelt opplegg. Jobber raskt og effektivt, og leverer flotte bilder.